Employer Description

Hur spelar man poker för nybörjare?

Du bör alltid vara fokuserad på nästa hand, du bör alltid vara redo för nästa hand, och du bör alltid vara engagerade hela din stack som en enda enhet. Dessa regler är viktiga om du vill spela poker på högsta nivå. Alla väntade på att bli ringda. Ytterligare två spelare ökade. Alla vikta utom två vanliga spelare som satsar 200 till 800 i potten. Aktionen började sakta. Min omedelbara tanke var att han skulle satsa på nöt.

Jag tyckte jag var en bra kille och började höja. Han höjde 100 till 2. Alla utom personen i den stora blinden. Då ringde en spelare 60 till 1. Alla stirrade på mig. Jag var nästan ute av chips. Han tog mig till floden. Han trodde att jag hade ett fullt hus. Han visade aces, och sa All right. Jag höjde 320, vetande att han hade god anledning att ringa, men att han skulle bluffa ett helt hus. Jag insåg att han trodde jag hade den bästa handen, han skulle se min tur.

Jag kollade och han satsade två. Vid den här tiden var den vanliga till vänster, spelaren i det lilla blinda, upp 10,0. Min vän höjde 1,100 till 2,1. Jag skulle göra mer än blinda. Jag kände mig som en idiot för att höja 1,100, men det var 1,100 av 1,600, plus 10,0. Jag visste också att jag skulle få en 300 bonus om jag vann spelet. Jag kunde inte sluta skaka, https://bastapoker.com/ men killen bara log. Vi hade båda topppar, men den blinde satsade nu på sina pengar. Han började gråta, och jag var tvungen att tycka synd om honom.

Den stora blinden var på 20,0. Jag insåg att denna affärsmodell bara var effektiv med extremt stora företag och med enorma budgetar. Jag gick igenom olika webbplatser som tycktes erbjuda de allra bästa jobben tillgängliga, och jag fann att de flesta av dem inte matchade upp till den standard som jag förväntade mig. En fyra är inte lika användbar för en rak, det gör flush och en rak för svårt att spela. Två kungar och ett ess ger dem tre sätt att vinna.

Dåliga spelare bluffar med bara två outs. För vissa händer, som en jack-10 offsuit, och en jack-queen offsuit, gör de många ut med en enda. En låg kung kan inte göra nötterna på floden. Det kan göra en hand som bara är ett drag. En enda kung ger dem nötflödet, en kung och ett ess ger dem en rak. Dealer’s Choice spelas ofta i vänliga hemmamatcher, vilket ger en avslappnad atmosfär för att få erfarenhet.

Be the first to review “66sizart”

Your Rating for this listing